Ζήστε με ασφάλεια στο σπίτι σας

Στην security LINE γνωρίζουμε ότι το πραγματικό κόστος της διάρρηξης δεν είναι μόνο αυτό που παίρνουν, είναι αυτό που αφήνουν πίσω τους. Τα συστήματα συναγερμού μας είναι αποτελεσματικά , αποτρεπτικά για τους διαρρήκτες και προσφέρουν προστασία 24/7 για να σας βοηθήσουν να αποφύγετε το συναισθηματικό κόστος του θύματος διάρρηξης.
Από ενσύρματα ή ασύρματα συστήματα συναγερμού της security LINE που συμπληρώνονται με πλήκτρα προσωπικής απειλής, ανίχνευση καπνού ή δηλητηριώδους αερίου, στη έξυπνη λύση LINE Smart Home και οικιακής αυτοματοποίησης, επιλέξτε ένα από τα συστήματα οικιακής ασφάλειας και αποκτήστε την καλύτερη προστασία για αυτό που αγαπάτε.

Home LINE Security

Κάθε σύστημα συναγερμού μπορεί να σας ειδοποιεί στα τηλέφωνα σας ή να παρακολουθείται από την εταιρία μας 24ώρες/365ημέρες.

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα παρακολούθησης και όταν ενεργοποιεί ο συναγερμός σας θα ειδοποιηθείτε απευθείας από το σύστημα σας ή εάν συνδεθείτε επικοινωνούμε μαζί σας, καλώντας και τους υπόλοιπους κλειδούχους του συστήματος ακόμη και την αστυνομία

Smart LINE Home

Συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία ασφάλειας και οικιακής αυτοματοποίησης, το LINE Smart Home σας επιτρέπει να συνδέεστε και να διαχειρίζεστε την έξυπνη οικιακή σας ασφάλεια μέσω του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή σας – οποτεδήποτε και από οπουδήποτε.