Παρέχουμε πληθώρα υπηρεσιών για την ασφάλεια σας

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΛΟΠΗΣ –ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ / ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Όταν ένας χώρος προφυλάσσεται με μαγνητικές επαφές και χτυπήσει ο συναγερμός, σημαίνει ότι έχει γίνει ήδη παραβίαση και ο εισβολέας έχει πρόσβαση στο χώρο. Αντίθετα, όταν χρησιμοποιηθούν οι υπέρυθρες μπάρες για την περιμετρική κάλυψη ενός κτιρίου, ο συναγερμός ηχεί πριν την παραβίαση. Η διαφορά αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού προλαβαίνει την είσοδο του διαρρήκτη στο χώρο. Οι υπέρυθρες μπάρες καλύπτουν απόσταση 10 έως 100 μέτρα και έρχονται σε ύψος 48 έως 204 εκατοστά, ενσωματώνοντας 2 έως 12 Beams. Οι μπάρες αποδίδουν έξοδο για την σύνδεση τους με οποιοδήποτε πίνακα συναγερμού. Διαθέτουν ενσωματωμένο φίλτρο για τη ρύθμιση φωτισμού με άριστη συμπεριφορά στην απευθείας έκθεση στον ήλιο και στα φώτα από τα αυτοκίνητα.

Παραμένουμε συνεχώς ενήμεροι για τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας.
Έχοντας εμπειρία 30 ετών αξιολογούμε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις σας και προσφέρουμε τον καλύτερο δυνατόν συνδυασμό ανάμεσα στην ποιότητα, την διάρκεια και το κόστος ενός συστήματος ασφαλείας.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΣΕΙΡΗΝΕΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η τεχνολογία στα ψηφιακά κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, επιτύχαμε να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις και στους ιδιώτες σύγχρονες , ασφαλείς και γρήγορες λύσεις εποπτείας των χώρων τους τοπικά ή από απομακρυσμένων θέσεων με απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες τους.
Στην σειρά προϊόντων των εταιριών που συνεργαζόμαστε περιλαμβάνονται πέρα από τα συμβατικά υλικά, εξοπλισμός για εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως συστήματα εξακρίβωσης και πιστοποίησης οικονομικών και εμπορικών συναλλαγών (POS), συστήματα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας (LICENSE PLATES), συστήματα καταμέτρησης ατόμων μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (COUNTING CAMERAS) , συστήματα ψηφιακής καταγραφής και αναπαραγωγής εικόνας – video, κ.α.
ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ DVR
ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑΚΑ
ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ
IP ΚΑΜΕΡΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΩΝΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

Η εταιρεία μας προμηθεύει, εγκαθιστά και υποστηρίζει τις ανάγκες των πελατών της με ολοκληρωμένα συστήματα πυρανίχνευσης από απλά συμβατικά συστήματα μέχρι και αναλογικά – διευθυνσιοδοτούμενα , πυρόσβεσης και ανίχνευσης αερίων.
Η εταιρεία μας είναι αντιπρόσωπος:
• των Οίκων Honeywell,
• της βρετανικής εταιρείας CROWCON , μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες στον τομέα ανίχνευσης αερίων και συστημάτων προειδοποίησης,
• των εταιρειών ZETA GLT EXPORTS , ESSER διεθνώς καταξιωμένων εταιρειών στην πυρανίχνευση.
Επίσης, συνεργαζόμαστε σε προνομιακή σχέση, με τις εταιρείες ΙΝΙΜ και BENTEL που αποτελούν επίσης από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες στα διευθυνσιοδοτημένα και συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης.
ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ COVENTIONAL
ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ADDRESSABLE
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΞΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ